Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mindfulness wandeling Swolgen door Diana Lenssen

november 13 @ 19:30 - 22:00

€22,50
Mindfulness wandeling bij volle maan | Bej Ber

Een volle maanwandeling in de mooie bossen van Swolgen met een aantal gerichte Mindfulness oefeningen. Ervaar het bos met al je zintuigen. Al lopend en wandelend  lukt het beter om je hectische leven los te laten door stil te staan bij je omgeving en jezelf. Tijdens het wandelen kun je je geest nog beter richten op het heden waardoor je direct ontspanning vindt en meer innerlijke rust.

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek veronderstelt dat diep contact met de natuur ons stressniveau verlaagt  en ons immuunsysteem verbetert.  Ervaar zelf hoe het is door eens mee te gaan met een mindful wandeling bij volle maan. We wandelen in een rustig tempo in stilte en stoppen af en toe om een mindfulness oefening te doen.

Voor wie?
Iedereen die 1 tot 1½ uur in een rustig tempo kan wandelen, is welkom. Of je nu bekend bent met mindfulness of niet. Wandelen bij volle maan is een manier om kennis te maken met mindfulness óf een vorm van ‘onderhoud en herhaling’.

Bij ontvangst om 20.00 u staat er koffie/thee en vlaai klaar bij Eetcafé Bej Ber en bij terugkomst van de wandeling een kop huisgemaakte soep.

Wil je meedoen? Meld je aan via: info@bejber.nlen vermeld op welke datum je mee wilt doen of bel ons +31 (0)478 820 420.

Mindfulness wandeling bij volle maan Bej Ber

Gegevens

Datum:
november 13
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€22,50

Locatie

Bej Ber

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑