Over Bej Ber

Bernadet Bej Ber bier

Ber oftewel Bernadet trekt begin 2017 de stoute schoenen aan als ze begint te dromen over een eigen eetcafé, waar ze met al haar creativiteit mensen blij kan maken met huisgemaakte gerechten. De perfecte locatie hiervoor stond al enkele jaren leeg en hoe vaker ze er langs reed, hoe meer haar handen gingen jeuken.

Het is toch jammer dat daar niets meer mee gebeurt.. – Bernadet.

Vol gas!

Als in juni 2017 de knoop wordt door gehakt en de handtekeningen gezet zijn, begint het echte werk. Stap voor stap wordt met het hele gezin en een team van vrienden de oude boerderij omgebouwd tot Lunch & Borrel café Bej Ber. Er vindt een heuse transformatie plaats!

Zo gauw het terras gereed was konden de deuren geopend worden en dit werd dan ook gevierd met live muziek op het terras! De eerste officiële dag dat Bej Ber openden was een ontzettend gezellige dag. De weken die daarop volgende bleef het fantastisch weer en werd het terras meer dan ingedoopt.

Bej Ber staat voor je klaar!

Inmiddels staat een enthousiast jong team voor je klaar om een heerlijk Hertog Jan pilsje te tappen, een van de 14 speciaalbieren in te schenken, een gerecht van Ber’s kaart voor je klaar te maken of om de enige echte Douwe Egberts koffie met Limburgse vlaai voor je te bereiden.

Er worden maandelijks gezellige evenementen georganiseerd, is er altijd ruimte voor gezelligheid & zijn we altijd bezig met het proberen in te spelen op wat onze klanten graag willen! Heb jij een idee of zou je graag een evenement organiseren Bej Ber? Neem dan contact met ons op!

 

 

Douwe Egbert hertog Jan Bej Ber

 

 

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: