Team

Lunch & borrel café Bej Ber heeft een jong en enthousiast team voor je klaar staan, dat elke dag leert & graag een praatje met je maakt!

Wij stellen ons team graag aan je voor:

img_9043.jpg
Bernadet Jenneskens – eigenares

Bernadet is de eigenaresse van Bej Ber. Ze staat vanaf 4 juli 2017 achter de potten en pannen om er voor te zorgen dat de lekkerste gerechten op jouw bord verschijnen!   Ber’s grote hobby’s zijn haar  beestenboel, wandelen en creatief bezig zijn. Ze staat met veel plezier in de keuken en houdt ervan om een gezellig praatje met de gasten te maken.


Magda Bej Ber
Magda – bediening

Magda, staat voor u klaar in de bediening en springt met alle plezier bij in de keuken als het nodig is. Ze is een echte duizendpoot en vindt eigelijk alles wel leuk om te doen, maar als echte hobby heeft ze winkelen. Kom langs en Magda zet graag een kop koffie voor u!


image2.jpeg

Amber werkt vol enthousiastme in de bediening Bej Ber. Ze is woonachtig in Meerlo, maar is vaak te vinden in Swolgen. Amber zit nog op school en volgt de studie tot diëtiste en in haar vrije tijd drinkt ze graag een biertje met vriendinnen.


Jacky – keuken & bediening

Jacky werkt met veel plezier Bej Ber in de bediening en de keuken. Ze klets graag gezellig met de gasten en staat bekend Bej Ber om haar lekkere borrelplankjes! In haar vrije tijd gaat ze graag met vriendinnen iets drinken of is ze creatief bezig.


Chahida – Keuken

Chahida is altijd erg opgewekt en werkt met veel plezier in de keuken. Ze maakt de lekkerste maaltijden voor u klaar en zorgt er voor dat de keuken er weer spik en span uit ziet als ze klaar is met werken.


image3

Imke werkt ‘Bej Ber’ in de afwas en is sinds kort ook met veel plezier in de bediening terug te vinden. In haar vrije tijd is ze vaak bij vriendinnen en op het voetbalveld bij het dames team van Sporting ST.


Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: