Team

Lunch & borrel café Bej Ber heeft een jong en enthousiast team voor je klaar staan, dat elke dag leert & graag een praatje met je maakt!

Wij stellen ons team graag aan je voor:

img_9043.jpg
Bernadet Jenneskens – eigenares

Bernadet is de eigenares van Bej Ber, en staat vanaf 4 juli achter de potten en pannen om er voor te zorgen dat de lekkerste gerechte op jou bord verschijnen! Ber’s grote hobby’s zijn haar  beestenboel, wandelen en frutselen aan creative dingen. Ze vindt het het leukst om in de keuken te staan en een praatje met de klanten te maken in het gezellige café of op het terras!


Magda Bej Ber
Magda – bediening

Magda woonachtig in Horst staat voor u klaar in de bediening en springt ze met alle plezier bij in de keuken als het nodig is! Ze is een echte duizendpoot en vindt eigelijk alles wel leuk om te doen, maar als echte hobby heeft ze winkelen. Kom langs en Magda zet graag een kopkoffie voor u!

 


Bo – Bediening

Bo is muzikaal en werk met alle plezier in de bediening Bej Ber. Het leukste aan werken Bej Ber is volgens Bo mee neuriën met de muziek tijdens het werken en daarnaast het contact met de klanten. Bo’s hobby’s zijn muziekmaken en speciaal biertjes drinken. Bo serveert graag de lekkerste gerechten aan u voor!


Amber – Bediening

Amber werkt vol enthousiastme in de bediening Bej Ber. Ze is woonachtig in Meerlo, maar is vaak te vinden in Swolgen. Amber zit nog op school en volgt de studie tot diëtiste en in haar vrije tijd drinkt ze graag een biertje met vriendinnen.


Jacky – keuken & bediening

Jacky werkt met veel plezier Bej Ber in de bediening en de keuken. Ze klets graag gezellig met de gasten en staat bekend Bej Ber om haar lekkere borrelplankjes! In haar vrije tijd gaat ze graag met vriendinnen iets drinken of is ze creatief bezig.


Chahida – Keuken

Chahida is altijd erg opgewekt en werkt met veel plezier in de keuken. Ze maakt de lekkerste maaltijden voor u klaar en zorgt er voor dat de keuken er weer spik en span uit ziet als ze klaar is met werken.


Imke – Bediening

Imke werkt ‘Bej Ber’ in de afwas en is sinds kort ook met veel plezier in de bediening terug te vinden. In haar vrije tijd is ze vaak bij vriendinnen en op het voetbalveld bij het dames team van Sporting ST.


 

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: